Elköltöztünk!
2024.05.14-től új telephelyen működünk tovább!
Új címünk: 1203 Budapest, Zodony u. 4. /25-ös raktár
Szeretettel várunk minden kedves Vásárlót és Érdeklődőt!
Költözünk!
2024.05.14-től új telephelyen működünk tovább!
Csepeli telephelyünkön 2024 május 9-e az utolsó nyitva tartási napunk. Május 10-13 Zárva tartunk! 
Nyitás: 2024. Május 14.

Új címünk: 1203 Budapest, Zodony u. 4. /25-ös raktár
Év végi nyitva tartás 2023:
2023.12.20: utolsó nyitva tartási nap
2024.01.08: Nyitás

Kellemes Ünnepeket kívánunk!

Leltár miatt zárva 2023.10.13. (péntek)
Kérjük vásárláskor vedd figyelembe, hogy ezen a napon nem tudunk Téged fogadni és nem tudunk megrendeléseket sem teljesíteni.
A legközelebbi munkanapunk 2023.10.16. (hétfő)
Köszönjük megértésed!

Árváltozás 2022.04.03.
A beszállítói árak csökkenése és az Euro árfolyam kedvező alakulása miatt kiivételesen nem felfelé, hanem lefelé változnak áraink. Az új árlista április 3-tól érvényes.
Kellemes vásárlást kívánunk :)

Leltár miatt zárva
2022. szeptember 30-án (pénteken) leltár miatt zárva leszünk. A zárás csak a csepeli telephelyet érinti. A leltár napján sajnos nem tudunk rendelést felvenni és Vásárlót sem tudunk fogadni.

2022.10.03-án (hétfőn) újra várunk benneteket!

Köszönjük megértéseteket!

Árváltozás 2022.07.04.
Sajnos a folyamatos beszállítói áremelések és a Forint/Euro árfolyam kedvezőtlen alakulása miatt 2022.07.04-től árainkat és a szállítási feltételeket módosítanunk szükséges. Az árakat a webshopban folyamatosan töltjük fel - ez idő alatt is a rendeléseket már csak az emelt árakon tudjuk befogadni.
Megértéseteket köszönjük!

Árváltozás 2022.03.17-

Sajnos az elmúlt néhány hétben történt események hatására a Forint jelentősen gyengült az Euróhoz  képest, ami miatt mi is áremelésre kényszerülünk. Az euró-forint árfolyam jelentősen befolyásolja a mi működésünket is, ezért kénytelenek vagyunk bevezetni egy ideiglenes árfolyam felárat, amely a termékek eladási árában jelenik majd meg a számlákon.
A forintos árainkhoz az árlista menüpontban megjelölt % felár kerül kiszámlázásra. A jelenleg érvényben lévő árlistáink ezt a felárat nem tartalmazzák, ezért kérünk Benneteket, hogy a feltüntetett árak + korrekciós % számoljatok legyetek szívesek. Az árfolyam felárat heti rendszerességgel, hétfőnként frissítjük és tesszük közé honlapunkon.
Továbbá szeretnénk értesíteni, hogy 2022. április 1-el a beszállítói áremelések miatt módosulnak majd a lista áraink is, amelyek mértékéről a későbbiekben külön hírlevélben tájékoztatunk benneteket, de az érvényes felárat mindig megtaláljátok a főoldalon és az árlista menüben is.
Ezen felül folyamatosan figyeljük az üzemanyag árak körüli változásokat és a szegmens ellátási gondjait, amely miatt elképzelhető, hogy a kiszállítási díjaink is változni fognak a közeljövőben. Természetesen, amennyiben már konkrétumokkal is rendelkezünk, előzetesen értesítünk benneteket.

Köszönjük megértéseteket!

ÁRVÁLTOZÁS!

2022.02.07-től változtak az áraink. A termékek érvényes árai a feltöltött árlistában találhatók. A honlapon feltüntetett árakat folyamatosan frissítjük, ezért előfordulhat, hogy néhány terméknél még a régi árat látod - Kérjük,az árakról az árlistából tájékozódj, vagy keress minket! Szívesen segítünk!

Köszönjük a türelmed!


KÖLTÖZÉS 2021


A polikarbonát és építőipari üzletág 2021 november 22-től új telephelyen folytatja működését.

Az utóbbi években az üzletág sokat fejlődött, amit Nektek Vásárlóinknak, Partnereinknek köszönhetünk. Úgy éreztük, a megnövekedett igényt a 22. kerületi raktárunk egyre nehezebben látta el, ezért úgy határoztunk, az építőipari águnkat elköltöztetjük. Az új telephelyen még hatékonyabban és rugalmasabban kezeljük építőipari igényeiteket!

A költözés utolsó mozzanatai november 19-én történnek és november 22-én teljes gőzzel indulunk (ezen a napon vágást még nem tudunk végezni)!
Új címünk: 1211 Budapest, II. Rákóczi Ferenc út 175.  (csak polikarbonát és építőanyag)

Továbbra is számítunk bizalmatokra!

SZABADSÁG 2021
Augusztus 14-22 között szabadságon leszünk, ezért ebben az időszakban nem leszünk elérhetőek.
A webshopban leadott rendeléseket és e-mailben érkező megkereséseket legkorábban augusztus 23-án dolgozzuk fel.
Köszönjük megértésed!

Árváltozás 2021.07.26-tól

Sajnos az árak emelkedése nem állt meg, így újabb áremelést kell végrehajtanunk. Az oldalon egyelőre a rendelési lehetőségeket (webshop) megszüntettük, amíg az új árak feltöltése megtörténik.
Amíg az árak feltöltése történik, ajánlatot tudtok kérni kollégáinktól.

Köszönjük megértéseteket!

Árváltozás 2021.05.12-től

Az árak továbbra is felfelé tartanak, így újabb mérföldkőhöz...áremeléshez érkeztünk. Webshopunkat igyekszünk hamarosan feltölteni az új árakkal.
Termékekkel, vagy árakkal kapcsolatban kollégáink tudnak felvilágosítást adni. Keress minket telefonon vagy e-mailben!

Köszönjük megértéseteket!

Árváltozás 2021.04.05-től

Sajnos az áremelkedések nem álltak meg és sajnos időközben a termékek beszerzési ideje is hosszabbodott, így kénytelenek vagyunk árainkat tovább emelni. Webshopunk továbbra sem üzemel. Termékek, vagy árak miatt keresd kollégáinkat nyugodtan, vagy küldj ajánlatkérést!

Köszönjük megértéseteket!

Árváltozás 2021.02.01-től

Tudjuk, hogy a "korona vírus helyzet" mindenkire hatással van és mindenkin nagy a nyomás, ám a múlt évben megnövekedett beszerzési- és fuvarozási költségek miatt kénytelenek vagyunk árainkat 2021 február 1-től megemelni. A webshop átmenetileg nem üzemel (amíg az új árak feltöltése történik). Amennyiben termék, vagy árak után érdeklődnél, keresd kollégáinkat nyugodtan, vagy küldj ajánlatkérést!

Köszönjük megértéseteket!

Ünnepi nyitva tartás 2020-21

Ez az évmindenki számára nehéz volt, de jönnek az Ünnepek, amikor lesz alkalmunk a családunkkal, a szeretteinkkel lenni és egy kicsit pihenni.

Minden kedves Vásárlónknak szeretnénk megköszönni, hogy minket választott és reméljük, termékeinkkel, szolgáltatásainkkal elégedett.
Ünnepi nyitva tartásunk az alábbiak szerint alakul:
2020.12.18 --> Utolsó nyitva tartási nap
2020.12.21 - 2021.01.05. --> Zárva tartunk

2021.01.06. --> Nyitás

Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Újévet kívánunk minden kedves Vásárlónknak!

COVID 19 - koronavírus járvánnyal kapcsolatosan meghozott intézkedéseink 2020.11.06.

A kialakult egészségügyi helyzetre, saját és vásárlóinkra való tekintettel 2020. november 9-től a következő változásokat vezetjük be.

Rendelésfelvétel:
A személyes, vevőszolgálati irodában történő rendelésfelvétel megszűnik.
A rendeléseiteket az ügyfélszolgálaton keresztül telefonon és e-mailben előre tudjátok leadni.
A rendelésfelvételben és a rendelés feldolgozásában forduljatok legyetek szívesek a Kereskedőinkhez, Asszisztenseinkhez, vagy a központi telefonszámot és e-mail címet felügyelő kollégáinkhoz.

Fizetés:
Az irodában a személyesen történő, készpénzes vagy kártyás fizetés megszűnik. A fizetéseket előre utalással, futárnál, szállítónál történő fizetéssel vagy a már megállapodással rendelkező partnereink a szokásos módon, átutalással rendezhetik. Kérünk Benneteket, hogy a konkrétumokról a fenti fórumokon érdeklődjetek legyetek szívesek. Készpénzes fizetés kiszállítás esetén sem lesz lehetséges.
Árukiadás:
A raktári, személyes árukiadás megszűnik.
Arra törekszünk, hogy a rendeléseiteket kiszállításokkal oldjuk meg.
Amennyiben, ez Nektek megoldhatatlan, és személyesen jönnétek az áruért, akkor, mindenképpen szükséges egy idősáv egyeztetése kollégáinkkal!.
 
Áruátvétel:
Arra kérünk Benneteket, hogy a személyes árufelvétel idősávjáról, minden esetben érdeklődjetek az Asszisztenseinknél.
A kollégáink minden esetben tájékoztatnak benneteket az áruátvétel időpontjáról és helyéről (rakatár előtt kikészítve, vagy raktárban)
 
Nyitvatartási idő:
Hétfő – Péntek: 8.00 – 15.30 - A raktár 15 perccel korábban zár!


A kialakult helyzet mindenkire extra teherként nehezedik, de mindent megteszünk annak érdekében, hogy a Ti és saját egészségünket legkevésbé veszélyeztetve lendüljünk tovább az akadályokon.

Köszönjük megértéseteket és együttműködéseteket!

Újranyitás június 2!

Nagyon örülünk annak, hogy végre jó hírekről számolhatunk be Nektek. A korábban bejelentett, kormányzati intézkedéseknek megfelelően, mi is készülünk az „újranyitásra”. Folyamatosan dolgozunk azon, hogy megteremtsük azokat a feltételeket, amelyek mellett, minden hatósági előírást betartva, megint személyesen tudtok jönni hozzánk vásárolni. Terveink szerint ezek a feltételek június 2-ra megvalósulnak és ettől a pillanattól tudunk fogadni Benneteket.
Mindannyiunk egészségének megóvása érdekében, kérjük, hogy vásárláskor az alábbi szabályokat tartsátok be legyetek szívesek:

Rendelésfelvétel és Ügyfélszolgálat:
          Ügyfélszolgálatunkon, egy időben, maximum 2 vásárló tartózkodhat.
          Belépéskor viseljétek az orrot is eltakaró szájmaszkot.
·         Használjátok a bejáratnál kialakított, érintésmentes kézfertőtlenítőt.
·         Kettőnél több vásárló irodában tartózkodása esetén kérünk benneteket, hogy az autóban, vagy az épület előtt, az egymás közti, biztonságos távolságot betartva várakozzatok.
·         Készpénzzel továbbra sem, de bankkártyával ismét tudtok fizetni.
·         Az irodában leadott, azonnali megrendeléseket továbbra sem tudjuk teljesíteni, ezért kérünk Benneteket, hogy a rendeléseket előre adjátok le legyetek szívesek.

Árukiadás:
·         Az árukiadást, elsősorban kiszállítással oldjuk meg, de a korábbiaknak megfelelően, személyes áruátvételre is van lehetőség.
·         Az átvétel, csak a raktáron kívül, szabadtéren lehetséges.
·         Raktáros kollégáink, a kapuk elé készítik, a megfelelő dokumentumokkal ellátott árut.
·         A rakodásban, kézi anyagmozgatós segítséget nem, kizárólag targoncás segítséget tudunk nyújtani Nektek, a következő feltételek teljesülése esetén:

o   az áru mérete vagy súlya meghaladja az egyedül kezelhető súlyt vagy méretet
o   az áru raklapra van készítve és targoncával mozgatható
o   az áru méretének és súlyának megfelelő szállítóeszközzel érkezel
o   maszkot viselsz és betartod a biztonsági távolságot

Azért, hogy közösen elkerüljük a fenti feltételek értelmezéséből adódó, esetleges nézeteltéréseket, kérjük, hogy ideérkezésed előtt egyeztess az ügyfélszolgálattal vagy a kapcsolattartóddal.

Nyitva tartás:

·         Továbbra is a módosított nyitva tartásunk szerint dolgozunk:
·         Hétfő – Péntek: 8.00 – 15.30

 

Köszönjük az együttműködéseteket!

  • Húsvéti nyitva tartás 2020.04.10.

Kollégáinkkal egyeztetve, úgy döntöttünk, hogy egy nappal megnyújtjuk a Húsvéti, 4 napos hosszú hétvégét.
Ez azt jelenti, hogy a jövő héten az első munkanapunk április 15. szerda lesz.
Továbbá a vidéki kiszállításaink is csúsznak 1 napot, így a szerdai vidéki körfuvar csütörtökre, a csütörtöki pedig péntekre módosul.

Vigyázzatok Magatokra!

  • Árváltozás 2020.03.24.

Sajnos az utóbbi pár hétben kialakult gazdasági körülmények olyan szinten kuszálódtak össze, hogy kénytelenek vagyunk egy általános, minden termékünkre vonatkozó 10%-os áremelést végrehajtani
Ennek határideje 2020 március 24.
Az árlisták
ezt a 10%-os áremelést nem tartalmazzák, ezért kérjük, az árlistában szereplő árak 110%-val kalkuláljatok, vagy kérjetek ajánlatot és kollégáink az aktuális árakkal küldenek Nektek ajánlatot!

Köszönjük megértéseteket!

  • COVID 19 - koronavírus járvánnyal kapcsolatosan meghozott intézkedéseink

 A kialakult egészségügyi helyzetre való tekintettel a Vink, 2020 március 18-tól a következő, Titeket is érintő, változásokat vezeti be.

Rendelésfelvétel:
A személyes, vevőszolgálati irodában történő rendelésfelvétel megszűnik.
A rendeléseiteket telefonon és e-mailben előre tudjátok leadni.
A rendelésfelvételben és a rendelés feldolgozásában forduljatok legyetek szívesek a Kereskedőinkhez, Asszisztenseinkhez, vagy a központi telefonszámot és e-mail címet felügyelő kollégáinkhoz.

Fizetés:
Az irodában a személyesen történő, KP-s vagy kártyás fizetés megszűnik.
A fizetéseket előre utalással, futárnál, szállítónál történő fizetéssel vagy a már megállapodással rendelkező partnereink a szokásos módon, átutalással rendezhetik.
Kérünk Benneteket, hogy a konkrétumokról a fenti fórumokon érdeklődjetek legyetek szívesek.

Árukiadás:
A raktári, személyes árukiadás megszűnik.
Arra törekszünk, hogy a rendeléseiteket kiszállításokkal oldjuk meg.
Amennyiben, valamilyen oknál fogva ez Nektek megoldhatatlan, és személyesen jönnétek az áruért, akkor a szállítóeszközre való felrakodásban segítséget biztosítani nem tudunk.
Arra kérünk Benneteket, hogy ezekben a kivételes esetekben, csak kis méretű, kis kiterjedésű és súlyú, áruban gondolkodjatok legyetek szívesek.
A részletekről természetesen a rendelések leadásakor, szívesen adunk tájékoztatást.

Az az érzésünk, hogy addig, ameddig ez a munkamenet nem válik mindenki számára, napi rutinná, biztosan kicsit zötyögni fog a szekér, de úgy gondoljuk, hogy folyamatos, higgadt kommunikációval és pici türelemmel ez megoldható lesz.

Köszönjük a türelmeteket és a konstruktív hozzáállásotokat!

  • Árváltozás 2020.03.16-tól

A beszállítói árak kedvezőtlen alakulása miatt 2020. március 16-tól építőipari árlistánkat módosítjuk. Az áremelést új termékeinkkel és akciónkkal próbáljuk kellemesebbé tenni, melyek március 16-tól lesznek elérhetők. Érdemes visszanézni!

  • Karácsonyi nyitva tartás 2019

Lassan vége az évnek és mi is elmegyünk picit szabadságra. Jut idő a családra, barátokra. Viszont, ha két ünnep közt dolgozni szeretnél, a szükséges anyagokat vásárold meg még december 20-a előtt, mert az lesz az utolsó munkanapunk ebben az évben!

Nyitva tartásunk:

2019.12.07. "ledolgozós szombat" - Zárva tartunk
2019.12.20. - Utolsó nyitva tartási nap
2020.01.06. - Nyitás

  • Áremelés 2019.10.21.

Sajnos a Forint - Euro árfolyam folyamatos kedvezőtlen alakulása miatt kénytelenek vagyunk +5%-kal megemelni listaárainkat. Az új árlista 2019.10.21-től lesz elérhető honlapunkon. Kérdések, észrevételek esetén továbbra is állunk ügyfeleink rendelkezésére!

  • Nyitva tartás 2019.10.23.

Október 23-án mi sem leszünk nyitva, de a hét többi napján változatlanul várjuk megkeresésed!

Nyitva tartás:

2019.10.21. Hétfő:         8.00 - 16.45 (A raktár 15 perccel korábban zár)
2019.10.22. Kedd:          8.00 - 16.45 (A raktár 15 perccel korábban zár)
2019.10.23. Szerda:       Zárva vagyunk
2019.10.24. Csütörtök:  8.00 - 16.45 (A raktár 15 perccel korábban zár)
2019.10.25. Péntek:       8.00 - 15.30 (A raktár 15 perccel korábban zár)

Kosár

A kosár üres.